Fladfiskefiskeri Øresund

Guidede fisketure efter fladfisk i Øresund

Svenstrup Sportsfishing tilbyder guidede fisketure med småbåd efter fladfisk i Øresund, der er kendt for et fantastisk fiskeri efter særligt rødspætter.

Fiskeriet foregår oftest med let grej på lavt vand, hvor der tit er mange forskellige arter af fladfisk. Hertil bruger vi diverse bundsnører med børsteorm som agn.

På vores guidede ture efter fladfisk har vi alt grej til rådighed – men du er selvfølgelig velkommen til at medbringe dit eget fiskegrej. Agn som børsteorm er du enten velkommen til selv at medbringe, eller du kan forudbestille disse hos os mod ekstra betaling.

Sæson for fladfiskefiskeri

Vores guidede fladfisketure i Øresund starter fra ca. medio Juni og varer frem til november/december. I denne periode tilbyder vi også torsketure eller havørredtrolling – ligeledes i Øresund. Det er også muligt at kombinere flere former for fiskeri på en enkelt tur.

Turenes varighed er fem timer. Mødetidspunkt og sluttidspunkt kan variere og aftales individuelt fra tur til tur.

Prisen pr. deltager er kun kr. 600,- ved fem deltagere i båden. Det er muligt at være færre deltagere mod merbetaling pr. deltager.

Booking

Ønsker du at booke båden til en guidet fladfisketur, kan du gøre det via kontaktoplysningerne eller formularen herunder:

Mail: jan@svenstrupsportfishing.dk
Mobil: +45 2221 9968

Bemærk venligst at der udelukkende er tale om en forespørgsel og ikke en bekræftelse. Vi vender tilbage hurtigst muligt med svar og endelig bekræftelse.

  Ønsker at låne fiskegrej:

     

  Del via:

  Svenstrup Sportfishing logo

  Nyhedsbrev

  Tilmeld dig Svenstrup Sportfishings nyhedsbrev og hold dig opdateret omkring ture, fangster og meget andet.