Havørredtrolling Øresund

Guidede trollingture efter havørred i Øresund

Svenstrup Sportsfishing tilbyder guidede trollingture med småbåd efter havørreder i Øresund, der er kendt for et godt fiskeri store havørreder.

Fiskeriet foregår med trolling grej på dybere vand, hvor sildestimerne befinder sig. Det er nemlig dem, de grove havørreder ynder at jage.

På vores guidede trollingture efter havørreder har vi alt grej til rådighed – men du er selvfølgelig velkommen til at medbringe dit eget fiskegrej. 

Sæson for trollingfiskeri efter havørreder

Vores guidede trollingture i Øresund starter fra ca. medio Juni og varer frem til årsskiftet. I denne periode tilbyder vi også torsketure eller fladfisketure – ligeledes i Øresund. Det er også muligt at kombinere flere former for fiskeri på en enkelt tur.

Turenes varighed er fem timer. Mødetidspunkt og sluttidspunkt kan variere og aftales individuelt fra tur til tur.

Prisen pr. deltager er kun kr. 600,- ved fem deltagere i båden. Det er muligt at være færre deltagere mod merbetaling pr. deltager.

Booking

Ønsker du at booke båden til en guidet havørred trollingtur, kan du gøre det via kontaktoplysningerne eller formularen herunder:

Mail: jan@svenstrupsportfishing.dk
Mobil: +45 2221 9968

Bemærk venligst at der udelukkende er tale om en forespørgsel og ikke en bekræftelse. Vi vender tilbage hurtigst muligt med svar og endelig bekræftelse.

  Ønsker at låne fiskegrej:

     

  Del via:

  Svenstrup Sportfishing logo

  Nyhedsbrev

  Tilmeld dig Svenstrup Sportfishings nyhedsbrev og hold dig opdateret omkring ture, fangster og meget andet.